Rondeel (€ 10,-)

Bestel gauw een gedicht bij de Dichtpietjes.
Dit vormt het hoogtepunt van ieders Pakjesavond.
Persoonlijk en authentiek, humoristisch, venijnig of lief,
Bestel gauw een gedicht bij de Dichtpietjes.
Een sonnet, limerick, onzijn, rond-
eel, acrostichon of verhalende dichtbrief.
Bestel gauw een gedicht bij de Dichtpietjes.
Dat vormt het hoogtepunt van ieders Pakjesavond!

Over het rondeel
Een rondeel is een dichtvorm waarin bepaalde herhalingen voorkomen. Bij elk rondeel is regel 1 gelijk aan regel 4 en 7, en zijn de regels 2 en 8 hetzelfde (kleine variaties zijn wel toegestaan). De kunst is om ondanks deze terugkerende regels een samenhangend gedicht te maken. In de middeleeuwen werd vaak gebruikgemaakt van het rijmschema ABAAABAB, maar andere rijmschema’s zijn ook mogelijk.

Tips
Als je graag wil opvallen met een bijzondere dichtvorm is het rondeel echt iets voor jou. Een niet al te lang gedicht, maar wel een waarvan je zeker weet dat de rest van je Sinterklaasgezelschap niet aan deze dichtsoort gedacht heeft! Liever een wat langer gedicht of een bekendere dichtvorm? Kijk dan eens naar een verhalend gedicht, een sonnet of een limerick.

Prijzen
Een rondeel is misschien niet al te lang, maar een goed resultaat vraagt een goed doordachte opzet. Een rondeel kost daarom € 11,- per stuk.

Vul hier ons bestelformulier in en ontvang je unieke rondeel!  Gedicht Sinterklaas kopen Sinterklaasgedicht laten maken Sinterklaas gedicht laten maken Sinterklaas gedicht bestellen Sinterklaas gedicht kopen Gedicht Sinterklaas bestellen goedkoop Snel Sinterklaas gedicht laten maken Persoonlijk gedicht Sinterklaas kopen Intelligent gedicht Sinterklaas gedicht Sinterklaasgedicht bestellen

Advertentie

3 gedachtes over “Rondeel (€ 10,-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s