Verhalend gedicht (va. € 6,-)

Deze twee meisjes uit Amsterdam
Hebben in december altijd een druk program.

En van Sinterklaas genieten zij het meest
Vooral als iemand een mooi gedicht voorleest.

Maar niet iedereen heeft een groots rijmtalent
Of genoeg tijd om een mooi gedicht te maken.

Gelukkig hebben wij een enorm assortiment
En helpen wij waar jullie pennen staken!

Over het verhalend gedicht
Het verhalend gedicht is wat we noemen een ‘typisch Sinterklaasgedicht’. Het rijmschema is vaak AABB of ABAB, of een variant daarop: AABA. Omdat het geen voorgeschreven lengte heeft (in tegenstelling tot sonnetten, rondelen, onzijnen en limericks) en het rijmschema relatief makkelijk is, kun je inhoudelijk echt uitpakken. Het is dan ook niet vreemd dat dit soort gedichten vaak pagina’s lang zijn.

Tips om te geven
Eigenlijk kun je dit traditionele Sinterklaasgedicht aan iedereen geven, omdat het echt past bij dit familiefeest. Mensen die misschien de schoonheid van een rondeel of sonnet minder kunnen waarderen, maak je ongetwijfeld bijzonder gelukkig met zo’n uitgebreid persoonlijk gedicht.

Prijzen
Iedere ½ pagina kost € 6,-.

Vul hier ons bestelformulier in en ontvang binnenkort je verhalende gedicht(en)! Gedicht Sinterklaas kopen Sinterklaasgedicht laten maken Sinterklaas gedicht laten maken Sinterklaas gedicht bestellen Sinterklaas gedicht kopen Gedicht Sinterklaas bestellen goedkoop Snel Sinterklaas gedicht laten maken Persoonlijk gedicht Sinterklaas kopen Intelligent gedicht Sinterklaas gedicht Sinterklaasgedicht bestellen

Advertentie

3 gedachtes over “Verhalend gedicht (va. € 6,-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s