Limerick (€ 6,-)

Er was eens een meisje uit Leiden
Dat dichtte wel honderd bladzijden
Maar niet voor de grap
(Al was het heel knap)
Maar om klanten mee te verblijden!

Over de limerick
Een limerick is een kort gedicht van vijf regels. In de eerste regel wordt het onderwerp van het gedicht (een persoon of dier) geïntroduceerd met een plaats, en de laatste regel bevat vaak een grap of twist. Het rijmschema is AABBA en het gedicht heeft een strak metrum, een soort cadans, waardoor het gemakkelijk voor te lezen is.

Tips
Omdat een limerick kort en grappig is, kun je er bijvoorbeeld een aantal laten schrijven voor je collega’s. Dan vinden zij ’s ochtends ineens een leuke limerick over zichzelf op hun bureau!

Toch een ander kort gedicht dat nóg bijzonderder is dan een limerick? Ga dan voor een onzijn of rondeel!

Kortingen
Bij bestelling van 10 of meer limericks krijg je korting, en betaal je € 5,- per limerick in plaats van € 6,-. Neem voor grote bestellingen rechtstreeks contact op met dichtpietjes@gmail.com.

Vul ons bestelformulier in en ontvang je persoonlijke limerick(s)! Gedicht Sinterklaas kopen Sinterklaasgedicht laten maken Sinterklaas gedicht laten maken Sinterklaas gedicht bestellen Sinterklaas gedicht kopen Gedicht Sinterklaas bestellen goedkoop Snel Sinterklaas gedicht laten maken Persoonlijk gedicht Sinterklaas kopen Intelligent gedicht Sinterklaas gedicht Sinterklaasgedicht bestellen

Advertentie

3 gedachtes over “Limerick (€ 6,-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s